1. Éva"Igazából nem munkának érzem az itt létemet, nagyon szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert sok aupair munka után alig várja, hogy elhagyhassa végre a házat, és elszabaduljon a családtól, én nem ilyen vagyok, nem érzek erre késztetést. Persze fontos, hogy legyenek barátaink ezen a nagy úton, akikkel megoszthatjuk az örömeinket, élményeinket, és akikkel új élményeket szerezhetünk!" ÉVI (LOS ANGELES)

 2. "Az elmult ket honapban mar nagyon sok programot csinaltunk egyutt, voltunk allatkertben, szepmuveszeti muzeumban, a kislannyal majdnem minden heten megyunk a hazunktol 5 percre talalhato strandra." ZSÓFI (HOUSTON)

 3. "Augusztus 25-en mar repulunk is L.A.-be, es a gyerekeknek kezdodik a suli 28-an! Aztan szepen kezdodik minden elorol, meg egy evig! Ugy dontottem, hogy maradok, mert olyan jo itt! A szulokkel es a gyerekekkel is nagyon jol kijovunk, jol kidolgozott "rendszerben" tudunk kooperalni az anyukaval, ami szerintem a legfontosabb dolog. FANNI (LOS ANGELES)

 4. "A család akinél vagyok nagyon szuper! Kedvesek, fiatalok, lazák, és ők is nagyon kedvelnek! Smiley Nagyon szerencsés vagyok gyerekek terén is hiszen egy 17 hónapos kislányra vigyázok, plusz van 2 fiú a férfi előző házasságából, de ők csak minden 2. héten vannak itt, és akkor sem kell nagy figyelmet fordítanom rájuk, hiszen teljesen önállóak! Smiley Tehát lényegében csak a kislánnyal vagyok." SINDY (WASHINGTON)

 5. "Ithaca-ban a reptéren várt Paolo és a három gyerek. A kisfiúval való találkozásom szerelem volt első látásra. Ő és a középső lány estére már kétoldalról ölelték át a derekamat, úgy mentünk sétálni. A nagylány is kedves, csak kicsit távolságtartó... 13 éves.. Lora előre felkészített, hogy ő nehéz eset lesz. Smiley Május 3-án volt a szülinapom és megleptek egy tortával meg a gyerekek rajzoltak nekem. Smiley" ALEXANDRA (ITHACA)

 6. Orsi"Január 9-én Washingtonban ébredtem. Hihetetlen érzés volt. A hosszú és fárasztó repülőút és életem első amerikai taxizása után egy szállodai szobában sütött hasamra a nap egy columbiai és egy olasz lány társaságában. Az oktatás három napig tartott, sok érdekes dologról meséltek nekünk, ám ami a legjobban tetszett az az úgynevezett First Aid and CPR oktatás, aminek a végén egy igazolást kaptunk, hogy hivatalosan megmenthetjük a bajba jutott emberek életét szerte a világon. OMG egy gyermekkori álom vált valóra! Én lettem Superman! Smiley biggrin" ORSI (RICHMOND)

 7. "A nyaralás után visszatérve következő hétvégén pedig partyt adtunk, szóval jó sok előkészület várt ránk Smiley Végigkészültük az egész hetet, de a végén hatalmas siker volt. Nagyon jól éreztem magam én is, sok mindenkivel beszélgettem, így most már van ismerősöm, aki az Apple-nél dolgozik, van egy a tengerészetnél meg van egy aki az Obama tanácsadója Smiley biggrin" ZSÓFI

 8. "Amerika teljesen más világ, mint Európa. Én azért jöttem ide, mert válaszokat kerestem az élet nagy kérdéseire. Tudjátok, azt hiszem találtam néhányat. Smiley Azon felül felbecsülhetetlen élettapasztalat. Egy hete kezdtem el iskolába járni. Nagyon szeretem. Sokat fog segíteni a nyelvtudásom fejlesztésében." NINA

 9. Böbe"2010 januárjában a tréning után megérkeztem New Orleans-ba. Az anyuka, Katharine és a koordinátorom, Donna vártak rám. Nagyon furcsa érzés volt. A reptér pici volt, az autók nagyok. Zöld volt minden és pálmafák voltak mindenütt, habár a télből jöttem." BÖBE (NEW ORLEANS)

 10. "Az anyukával egyre közelebb kerültem, elkezdtünk egyre komolyabb dolgokról beszélgetni. Főként neki szükséges a támasz és nagyon értékeli szerintem, hogy mellette vagyok. Smiley Vasárnap meg egész nap itthon voltunk csak dumcsiztunk meg a szobájában a szekrényeket rendezgettük, egy csomó ruhát ajándékozott anyunak meg nekem. Annyira rendes. Holnap randija lesz, együtt találtuk ki mit vegyen fel, meg összevissza vigyorgunk, mint a 15 évesek Smiley biggrin"ZSÓFI

 11. "A külvárosban egy családi házban élünk. A szülők és a 6 gyerek. Néha nehezebb így terveznem, de igazából számomra ez sokkal inkább megfelelő, mintha 'beosztásom' lenne. Ezt a szót sem szeretem igazán és azt sem, hogy dolgozom. Ez nem munka számomra. Kezdetben sem igazán úgy kezeltem, hanem inkább úgy, mint aki segít Katharine-nek és játszom a gyerekekkel, mint egy nagyobb testvér tenne. Az a tapasztalatom, hogy amit beleteszel egy kapcsolatba, azt vissza is kapod." BÖBE (NEW ORLEANS)

 12. "Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok. Az au pair szakma nagyon nemes, tiszta és csodálatos. Őrülten nehéz, hiszen fiatalok vagyunk és szülőkként kell helyt állnunk egy idegen országban. De két dolog biztos: jó anyák és apák leszünk egyszer és az itt megszerzett angoltudásunkat sem veheti el tőlünk senki." NINA
 13. "A napjaim jól telnek, nagyon gyorsan sikerült beilleszkednem, amiben sokat segít, hogy a család is közvetlen, meg itt mindenki nagyon kedves. Egy gyerekkel vagyok. Kara cuki, bár borzasztóan aktív :) A napjaink most kicsit nehezednek, mert már nem mindig alszik délután és ilyenkor estére nyűgös, de majd kialakul."  DÓRI (BOSTON)Viki fresno

 14. "Már 5 hete, hogy itt vagyok Kaliforniában és azóta rengeteg minden történt velem. Alig, hogy megérkeztem a családhoz, már 2 nap után elutaztunk Idaho-ba 3 napra. Ott ünnepeltük a július 4-t. Délelőtt utcai felvonulás volt, aztán később barbecue party a családdal, este pedig tűzijáték.Nagyon-nagyon meleg van, de imádom!"  VIKI (FRESNO)