AU PAIR-ként az USA-ba csak ügynökségek közreműködésével tudsz kijutni. A kiutazáshoz szükséges J1-es vízumot akkor kapod meg, ha az amerikai család regisztrált és teljesítette a jelentkezési folyamatot az amerikai ügynökséggel, az AU PAIR pedig ugyanezt végigcsinálta a magyarországi partnercégével. A vízumigényléshez szükséges nyomtatványokat az amerikai ügynökség küldi.

Cégünk három ügynökséggel dolgozik együtt az Egyesült Államokban: 

  1. CHI AU PAIR USA: www.chinet.org
  2. GoAuPair USA: www.goaupair.com
  3. EurAupair: www.euraupair.com

A Cultural Homestay International (CHI) az Egyesült Államok egyik vezető Au Pair ügynöksége, székhelye Californiában, San Anselmoban van. Működésüket 1980-ban kezdték. Közel 8 éve dolgozunk együtt, kapcsolatunk közvetlen, szinte baráti. 42 országgal működnek együtt.

Au Pair-jeink a CHI – on keresztül leginkább a következő államokba utaztak: California, Washington, Louisiana, Texas , New York, Virginia.

A 3 napos orientációs tréninget Washingtonban tartják, a részvétel minden au pair-nek kötelező.

A GoAuPair USA központi irodája Utah-ban, Murray-ben van. Működésüket 1984-ben kezdték, az Egyesült Államok 38 államában helyeznek el au pair-eket. 2013 óta dolgozunk együtt. A GoAuPair igazi csapatjátékos, közvetlen és gyors. Rengeteg host családjuk van.

Az orientációs tréninget New Yorkban tartják, ami náluk opcionális.

A EurAupair 1989 óta működő ügynökség, központjuk Californiában, Laguna Beach-en van. 2014 óta dolgozunk együtt.