Egy évet távol tölteni a szeretteidtől nem könnyű, sőt egy picit rémisztő is. Éppen azért, hogy ne érezd teljesen elhagyatottnak és elveszettnek magad, próbálunk két irányból támogatni.

  1. Ránk mindig számíthatsz, de természetesen csak skype-on, emailben tudunk melletted lenni.
  2. Amerikában a helyi KOORDINÁTOROD személyesen is kapcsolatban lesz veled, segít iskolát választani, összejöveteleket, programokat szervez, és szükség esetén ápolja a lelkedet Smiley

Bármilyen probléma merülne fel akár veled, akár a családdal, a koordinátor az, akihez fordulhattok és ő lesz az, aki megpróbálja a lehető legjobb megoldást kínálni nektek.

A koordinátorod maximum 1 órányi autóútra lakik tőled, pontosan azért, hogy probléma esetén a lehető leghamarabb segíteni tudjon. Egy-egy koordinátor maximum 15 családdal, illetve au pairrel foglalkozik.

A koordinátor havi rendszerességgel szervez programokat, találkozókat a hozzá tartozó au paireknek, segítve ezzel a barátkozást, ismerkedést. Ő segít neked kiválasztani az érdeklődésednek leginkább megfelelő tanfolyamot is.

Természetesen mi is bármikor a rendelkezésedre állunk akár e-mailben, akár skype-on. Szívesen meghallgatjuk az élményeket, és igyekszünk megoldást találni a felmerülő problémákra. Együtt nevetünk, együtt sírunk veletek, mikor melyikre van szükség! Smiley